АВЕНЮ Q

“Авеню Q” е изключително забавен спектакъл за възрастни, който представя всички чувствителни теми на нашето време по неочакван начин. За първи път мюзикълът се качва на Бродуей и става носител на три награди Тони. Поставен за българската сцена от Уест Хайлър (САЩ) и Петър Кауков, спектакълът печели и награда Икар през 2018г., радвайки се на невероятни отзиви и препълнени зали.

ТРИБЮТ НА ПРИНС

Ян Брадърс Ентъртейнмънт е организатор на един от най-успешните трибют концерти на нашата сцена. Благодарение на невероятните музиканти и танцьори, както и на Рафи, който изпълнява нелеката задача да изпее едни от най-големите хитове на легендата Принс, шоуто излиза извън границите на препълнения София Лайв Клуб и се изпълнява още и на Плевенската сцена.

ФРАНЦИЯ, МОЯ ЛЮБОВ

“Франция, моя любов” е авторски спектакъл на Мира Радева и Александър Кипров. След страхотните отзиви от премиерата в София, невероятното преживяване достига и до любителите на френската музика в Пазарджик, Бургас, Варна, Самоков, и Стара Загора. В спектакъла Мира представя най-вдъхновяващата френска музика от 20-и век, в интимно камерно звучене под съпровода на пианото на Александър Кипров.

TWO CITIES ONE WORLD (АЛБУМ ПРОМО)

С подкрепата на Ян Брадърс тази българо-американска група, известна с уникалното си звучене, успява да се популяризира в България, издавайки и представяйки дебютния си албум на родната сцена. Анна и Джаред заснемат и първото си професионално музикално видео към сингъла Suga Daddy.

АВЕНЮ Q

14.02, СТОЛИЧЕН КУКЛЕН ТЕАТЪР

ТРИБЮТ НА ПРИНС

20.04, SOFIA LIVE CLUB