Рафи Бохосян е съвременен певец, изпълнител и продуцент, който изгрява на българската сцена след победата си в един от най-известните световни музикални формати – X Factor.

Той е роден на 29 януари 1993 година в Бургас и въпреки любовта му към музиката като малък, той започва да се занимава професионално едва на 18 години.
От ранна възраст интересите му са най-различни като освен с пеене, той активно се занимава с фотография, режисура, свири на барабани и други ударни инструменти, а любовта му към готварството го кара да приеме поканата да води “най-сладкото състезание” в родния телевизионен ефир – Bake Off, заедно с Алекс Раева.

Не на последно място обаче са и актьорските заложби на певеца, които му носят специална гост-роля в известния български сериал “Етажна Собственост”, както и победа в първия сезон на телевизионния формат за имитации – “Като две капки вода”, където сред най-добрите му превъплъщения са Тина Търнър, Ерос Рамацоти, Фреди Мeркюри, Ищар, 100 Кила и донеслия му победата – Лучано Павароти.

Силният образ на екран му отваря път и към много големи сцени – участието му в множество български музикални турнета и концерт, както и възможността да подгрява Busta Rhymes на бургаския фестивал Spirit of Burgas.

В началото на 2017 година Рафи прави своя дебют и на театралната сцена с участието си в Бродуейския мюзикъл “Авеню Кю” – носител на три награди “Тони”.

Освен със собствени хитове като “4321”, “Нали Така”, “Нов ден’ и “Намери ме”, Рафи се прочува и с участието си в групата 4D заедно с Лео, Део и Играта, чиито проекти винаги се отличават със свежо, забавно и различно звучене и визия.

Често определят Лина Никол като кадифения глас на българската RnB/Soul сцена. Лина Никол работи с едни от най-добрите музиканти в България, представяйки авторски композиции и интерпретации на известни кавъри в стиловете Pop/Soul/RnB/Funk.

През 2015 издава своя мини-албум “Your love”. През 2016 има честта заедно със своята лайв банда да подгрява известния американски изпълнител Франк МкКомб, а през 2018-та излиза и съвместния им сингъл “All I need”.

Родом от Сейнт Луис, Мизури, Джефри Хюз  е музикант с ясно изграден собствен стил, който е повлиян от богата жанрова палитра. В соловата кариера на музиканта преобладава  оригиналното акустично звучене, което е в хармония с идеите за човешкия баланс с природата и духовността.

Освен със соловия си проект, музикантът е известен и със собствената си група JD Hughes and the Fuze, в чието звучене е ясно изразена естетиката на 70-те. Групата определя своя жанр като “Happy FUNk Jam Jazz”, който е смесица между джаз, фънк, реге и рок.

През 2018 предстоят да бъдат представени два нови албума – първата от общо три части от соловия проект  “Get in Tune”, както и дебютният албум на JD Hughes and the Fuze.